Вие сте на страната
Дома > Контакти

Контакт :

Кошаркарска сала Работнички
Градски парк б.б. П.Фах 5 1000 , Скопје
Република Македонија
Телефон: + 389 2 31 31 139
Факс: + 389 2 31 31 139
e-mail: contact@canoe.mk
Веб страна: www.eca2018ww.canoe.mk

Top